Sine ira

"Jó neked, itt nyugalom van, ritka a farkas is erre"

Je me présente ...

Lábasjószág

Takarmány

#16

2011.11.19. 13:19 :: Hilara von der Stadt

 The Return of the Conjunctivitis [becz. Pinkeye]

- Rohr! Was ist die Bahn? - mondám a' velem szemben elhelyezkedő Személynek tükörfordításban, mert nem ismerém meg tulajdon Tükörképemet. Ez a' szemem borzasztó állapotának vala köszönhető, amennyiben kedvem támadt volna megköszönni bárkinek, hogy ismételten egy kellemetlen kötőhártya-gyulladással küzdök.

Sajnálatos módon el kelle hagynom a' lakást, ami fizikailag nem esék kifejezetten jól, ezért hamar visszatérék, a' péntek reggeli elindulásig otthon maradva.

A' péntek a' szerdához hasonlatosan nagyszerűen sikerült, ezért ma reggel megkoczkáztattam a' Lajos utcza 107-es szám alatti Virágbolt melletti elhaladást, néhány percczel későbbi zeneművészeti elfoglaltság végett, amelynek keretében megtudtuk, hogy az eddig kevéssé gyakorolt Darabot jövő pénteken egy kisebb összejövetelen, Emberek előtt játszandjuk.
- Ezer sarló és kalapács! - reagáltunk egyszerre Partneremmel, ugyanis nem akartuk elhinni az említett esemény valódiságát, amibe pedig bele kellett törődnünk hamarosan.

Emiatt, és néhány kötelezően elolvasandó Szakmunka miatt nagyon szükséges, hogy minél hamarabb felépüljek teljesen, amihez sok sikert kívánok önmagamnak, amennyiben ez illendő.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sineirarienis.blog.hu/api/trackback/id/tr353396050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása