Sine ira

"Jó neked, itt nyugalom van, ritka a farkas is erre"

Je me présente ...

Lábasjószág

Takarmány

#12

2011.10.25. 21:41 :: Hilara von der Stadt

Sné.1.5-t fontos hivatalos ügyben kellett volna elérnünk szeptember első hetében, de ő feltételezéseink szerint vagy (1.) felettébb nachlässig teremtés, vagy közönségesen (2.) nem létezik. A' második esettel kapcsolatos további fejtegetések alaptalannak bizonyulának, ámde erről majd talán máskor.

De miért nem vetheténk csak egy pillantást is halandó szemünkkel Sné.1.5-re a' szűkebben s tágabban értelmezett ügyintézési intervallumon belül? Sajnálatos és érthetetlen módon a' fenti [(1.)] magyarázat fogalmazódék meg bennünk mint legvalószínűbb ok, pedig Nachlässigkeitról szó sincs!

Sné.1.5 a' mi ügyintézési lázunkat megelőző hétvégén ünnepelé születésnapját, amelyen jelentős mennyiségű vaníliás fánkkal töré derékba addig sikeres diétáját. Munkahelyén a' vidám Kollégák szintén vaníliás fánkkal lepék meg, mivel tudvalevő, hogy Sné.1.5 igen jóízűen szokott vaníliás fánkot enni, amikor nincs diétán [Pozsonyban]. Sné.1.5 a' jó koszt okán beleszorula a' fal mellett álló karosszékbe, amelyben ünneplés czéljából helyezkedék el, félbeszakítva a' munkát. Az ügyintézési idő kezdetének közeledtével pánik hatalmasodék el rajta, amely, szinte megbénítva őt, képtelenné tevé sikoltás és más segélykérő hangok kiadására. Családjának a' Személyzet nyitá ki az ajtót hosszas és kölcsönös magyarázkodást követően. A' Család, látván a' szomorú helyzetet, úgy dönte, gondoskodik Sné.1.5 megfelelő táplálásáról és ápolásáról, amíg lefogyása révén újra képessé nem válik az ügyintézésre.

Két hét elteltével, mikor látánk [feltételezhetően] őt távozni az ügyintézésre kijelölt helyiségből, semmi szokatlant vagy a' fenti eseményre utalót nem vevénk észre rajta. Más magyarázat pediglen nincs az esetre.

Szólj hozzá!

Címkék: sné

A bejegyzés trackback címe:

https://sineirarienis.blog.hu/api/trackback/id/tr443330023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása